Dagen begynder med morgenmad og afgang til arbejde. Alle beboere har arbejde – typisk fire dage om ugen. Én dag er hjemmedag, hvor beboeren gør rent, vasker tøj, handler ind mm. Arbejdet består af både jobs i cafeer, dagligvarebutik og dagtilbud med værksteder mm.

Efter endt arbejde er der tilbud om eftermiddagskaffe/snack i stuen. Her vendes dagens oplevelser – det er en rigtig hyggestund midt på dagen for mange.

Kl. 18 spiser vi i mindre måltidsfællesskabet og kl. 19.30 holder vi aftenandagt for alle, der har lyst til at være med. Der synges en sang eller to og deles et kristent ord, en tanke eller et tekststykke. Bagefter er der aftenkaffe med frugt eller andet godt.

Weekenden er selvfølgelig anderledes. Man kan sove længe. Nogen går til ridning lørdag formiddag – og der kan foregå forskellige aktiviteter afhængig af den enkeltes lyst eller behov ud fra hvad der er medarbejderressourcer til. Lørdag aften hygges der med film eller andet – og søndag formiddag tager de fleste i kirke rundt omkring, hvor de føler sig hjemme.